Orthoptisten

Beste orthoptist,

Van harte welkom op de website van het Pleister Paradijs. Wij bieden sinds 1 april  2021 iedereen in België een unieke mogelijkheid om zelf een (oogpleister) sticker te ontwerpen

Naast creatieve ruimte biedt ons concept ook plezier, vrijheid en gemak. Daarbij worden de producten van het Pleister Paradijs altijd thuis gestuurd. De patiënt (en de ouders) hoeven niet speciaal thuis te zijn aangezien onze producten door de brievenbus kunnen. Een bezoek aan de apotheek of drogist is niet meer nodig, dat scheelt de ouders tijd en moeite. 

Kan ik stalen van Pleister Paradijs oogpleisters en stickers ontvangen? Jazeker, wij sturen u graag stalen toe. Ook is het mogelijk om startsetjes te ontvangen. Hierin zitten 7 oogpleisters met 7 stickers om de behandeling te starten. De rest van de oogpleisters kunnen dan door de patiënt zelf ontworpen en besteld worden. Hierdoor loopt uw behandeling geen vertraging op.

Het product
De Pleister Paradijs oogpleister bestaat uit twee componenten. De eerste component is een speciale medische sticker waarop het ontwerp wordt  gedrukt. Het tweede component is een witte oogpleister waarop de sticker wordt geplakt. Deze sticker kan een kant-en-klaar ontwerp zijn uit de Pleisterwinkel of een eigen ontwerp dat de patiënt heeft gemaakt. Het Pleister Paradijs stuurt al haar producten naar het huisadres van de patiënt. De patiënt (of de ouder) plakt de speciale bedrukte medische sticker op de meegeleverde witte oogpleister. Zowel de kleeflaag als het stickermateriaal, zijn speciaal voor medische toepassingen conform certificering ontworpen. 

Ons ultieme doel is om de behandeling aan een lui oog leuker, fijner en succesvoller te maken. Jouw input als orthoptist is hierbij van belang en daarom nodigen wij je graag uit om je in te schrijven voor onze ‘nieuwsbrief’. Hiermee kunnen wij jou in de toekomst op de hoogte houden van onze laatste ontwikkelingen. 

Hartelijk dank voor uw aandacht en tijd. U bent vrij om ons feedback te geven via ons e-mailadres: info@pleisterparadijs.be 
Feedback wordt gewaardeerd! 

Vriendelijke groeten,

Namens het Pleister Paradijs,

Maruli Groothuis
0031-6-42968747

Nieuwsbrief